Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
404 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Caprese Salade van Geroosterde Perzik
Een twist op de klassieke caprese. Dit recept is de ultieme viering van zomerproducten, met sappige zoete geroosterde perziken, zongerijpte tomaten en romige mozzarella.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Risotto van Zonnebloempitten met Spinaziepesto
Deze risotto is uitstekend voor een zomerdiner! Het serveert als een heerlijk voorgerecht en werkt goed in kleinere porties vanwege zijn romigheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Frisse Limoen Custard Taartjes
Als je op zoek bent naar een heerlijk eenvoudig dessert om van tevoren te bereiden van de zomer, dan zijn deze frisse taartjes de perfecte keuze. Gemaakt in een mini-braadpan zijn ze precies het juiste formaat voor de zoete trek na het diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Perzik en Abrikoos Victoria Sponge Cake
Het is moeilijk om een goede Victoria Sponge Cake te weerstaan, en onze moderne versie van dit klassieke dessert is daarop geen uitzondering. Je kunt de verse perziken vervangen door perzik uit blik en het siroop verwarmen totdat deze stroperig wordt. Besprenkel deze siroop over de bovenkant van de taart of bestrijk de cake ermee om een extra dosis smaak toe te voegen.
Image without a name
RECEPT
Mini Cakes met Peer
Deze mini cakes met peer zijn perfect voor bij de thee of als dessert en zullen zeker indruk maken op uw gasten en hun smaakpapillen prikkelen.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Gebakken Vispakketjes met citroengras en limoen
Geurig citroengras en limoenboter zorgen voor zachte en heerlijke vis. Eventueel kan zeebaars of forel gebruikt worden, waardoor de bereidingstijd met 5 minuten wordt verlengd.
WIJ GEBRUIKTEN
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Tarte Tatin van Prei met Honing en Parmezaanse Kaas
Serveer met een dun plakje gorgonzola-kaas bovenop de tarte tatin, deze zal zacht smelten met de restwarmte. Heerlijk in combinatie met een glas rosé en een lichtgroene salade.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
De ultieme Carrot Cake voor Pasen
Deze cake is heerlijk luchtig en vol met wortelen, ananas, specerijen en noten. De perfecte traktatie om mee te nemen naar jouw paastafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm Rond
Image without a name
RECEPT
Brownies met Bosbessen en Pure Chocolade
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen fudgy pure chocolade en frisse, verse bosbessen. Ze kunnen maximaal 4 dagen in een luchtdichte container worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of picknick met Pasen.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm Rechthoekig
Image without a name
RECEPT
Kip op zijn Baskisch
De kip wordt bereid aan het bot voor extra smaak en klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, zoete paprika's, verse aromatische tijm en droge witte wijn uit de streek.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Tonijn dichtgeschroeid met Dukkah, Pesto en Sour Cream
Dit recept is perfect voor etentjes in de zomer, omdat de dukkah-korst zowel smaak als textuur bevat en prachtig past bij de levendige pesto van lente-ui. Heerlijk geserveerd met zoete aardappelfrietjes.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Citroentaartjes uit de Koelkast
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk