464 results
                        
                        
                    
                        RECEPT
                    
                    
                           Midnight Chocolate Cupcakes
                    
                    
                        
                         	Donkere cacao en Griekse yoghurt geven deze cupcakes een rijke en sappige smaak. Een spookachtige Halloween-traktatie voor kinderen die graag baksels met glazuur en strooisel versieren.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Bakvorm voor 12 Halloweenfiguren Cakejes 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Zoete Aardappel, Bacon en Dadelpuree met Tijm
                    
                    
                        
                         	Gekaramelliseerde zoete aardappelen, knapperige bacon en dadels komen samen met aardse tijm in deze warme, heerlijke puree — ideaal voor herfstochtenden of brunches.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Campagnard "Pompoen" in Geëmailleerd Gietijzer 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Curry van Bloemkool en Kokos
                    
                    
                        
                         	Deze heerlijk geurende curry is heerlijk en gezond, gemakkelijk te maken én de perfecte aanvulling op uw herfstmenu.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Braadpan "Pompoen" in Geëmailleerd Gietijzer 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Honingcake met mascarpone, vijgen en walnoten
                    
                    
                        
                         	Deze heerlijke cake is geïnspireerd op herfstsmaken en de perfecte toevoeging voor uw herfstfeest.
                         
                    
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Lasagne van pompoen met ricotta en salie
                    
                    
                        
                         	Gelaagd met romige ricotta en perfect smeuïge pompoen, is deze vernieuwde klassieker dé perfecte aanvulling op uw herfstfeestelijkheden.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Kreeft en krab risotto
                    
                    
                        
                         	Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer 
                    
                
                        RECEPT
                    
                    
                           Porcini gestoofde short ribs met knoflook-kruiden-paddenstoelen
                    
                    
                        
                         	Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
                         
                    
                    
                        
                            WIJ GEBRUIKTEN
                        
                        
                        Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer