Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
451 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Midnight Chocolate Cupcakes
Donkere cacao en Griekse yoghurt geven deze cupcakes een rijke en sappige smaak. Een spookachtige Halloween-traktatie voor kinderen die graag baksels met glazuur en strooisel versieren.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Halloweenfiguren Cakejes
Image without a name
RECEPT
Zoete Aardappel, Bacon en Dadelpuree met Tijm
Gekaramelliseerde zoete aardappelen, knapperige bacon en dadels komen samen met aardse tijm in deze warme, heerlijke puree — ideaal voor herfstochtenden of brunches.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard "Pompoen" in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Curry van Bloemkool en Kokos
Deze heerlijk geurende curry is heerlijk en gezond, gemakkelijk te maken én de perfecte aanvulling op uw herfstmenu.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan "Pompoen" in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Honingcake met mascarpone, vijgen en walnoten
Deze heerlijke cake is geïnspireerd op herfstsmaken en de perfecte toevoeging voor uw herfstfeest.
Image without a name
RECEPT
Lasagne van pompoen met ricotta en salie
Gelaagd met romige ricotta en perfect smeuïge pompoen, is deze vernieuwde klassieker dé perfecte aanvulling op uw herfstfeestelijkheden.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Kreeft en krab risotto
Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Porcini gestoofde short ribs met knoflook-kruiden-paddenstoelen
Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Rode wijn met pure chocolade pot de crème
De combinatie van pure chocolade en rode wijn zorgt voor een luxueus zachte pot de crème. De basis voor een zijdezachte textuur bestaat uit twee delen: het langzaam inbinden van eigeel met hete room en vervolgens het bakken in de cocottes in water om een zachte, gelijkmatige warmte te bereiken. Dit decadent dessert is de perfecte afsluiter van jouw volgende diner. De pot de crème kan tot twee dagen van tevoren worden bereid, het enige wat je na het diner nog hoeft te doen is een beetje slagroom toevoegen en ervan te genieten.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Cacio e Pepe gevulde schelpen
Deze gevulde schelpen zijn geïnspireerd op het klassieke Romeinse pastagerecht cacio e pepe, met een zijdezachte rijke roomsaus van Pecorino-Romano en zwarte peper. In deze versie worden jumbopastaschelpen eerst gevuld met een ricottamengsel, en vervolgens in een rijke roomsaus gelegd om nog meer in te dikken in een rechthoekige ovenschaal van aardewerk. Serveer met een verse tuinsalade voor een heerlijk eenvoudig en decadent diner van oven tot tafel.
Image without a name
RECEPT
In mousserende wijn gestoofde kip met kruiden
Maak dit luxe, recept voor een malse hele kip als je iets te vieren hebt! Langzaam gestoofd in een mousserende wijnsaus en verrijkt met aromatische kruiden en groenten. Dit recept, bereid en gegarneerd met veel verse kruiden, tilt je ervaring van het thuis dineren naar een hoger niveau. Serveer het met aardappelpuree of een eenvoudige groene salade voor een maaltijd die zowel speciaal als gemoedelijk aanvoelt.
WIJ GEBRUIKTEN
Flamme Dorée Ronde Braadpan
Image without a name
RECEPT
Truffelaardappelgratin
Een decadente variant van het klassieke gerecht. Laagjes dun gesneden aardappelen worden gebakken tot ze perfect gaar zijn, omhuld door een rijke, romige saus met gekarameliseerde uien. Voeg wat vers geschaafde truffels of wat extra truffelolie toe aan de gratin voor een extra aardse smaak. Bestrooid met verse kruiden en zeezout is dit het perfecte recept om iets te vieren met vrienden en familie.
WIJ GEBRUIKTEN
Flamme Dorée Campagnard