468 results
RECEPT
Gepaneerde en gegrilde coquilles in een romige citroen- en kruidensaus met Parmezaanse kaas
Een fantastisch en vers gerecht vol smaak en verwennerij.
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekin Stapelbaar in Aardewerk
RECEPT
Millefeuille van zwarte knoflook en kruidige aardappel
Dit heerlijke gerecht, kruidig en aards, zal met zijn robuuste smaak niet teleurstellen.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Vierkant in RVS
RECEPT
Gekruide kersteend geserveerd met geroosterde pastinaak met honing en met een kersenjus
Dit gerecht is een typische kerstklassieker met een spannende twist en wordt gegarandeerd een hit deze feestdagen.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Geroosterde eend met sinaasappel en salie
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig
BEREIDINGSTIJD
Meer dan 2 uur
RECEPT
Geroosterde eend met sinaasappel en salie
Voeg een vleugje elegantie toe aan de eettafel met deze knapperige geroosterde eend, geglaceerd met een marmelade van sinaasappels uit Sevilla.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Geroosterde aardappelen met gekonfijte knoflook
Goudkleurige, knapperige aardappelen overgoten met gekonfijte knoflook olijfolie - de enige manier waarop u uw geroosterde aardappelen vanaf nu wilt bereiden!
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Spruitjes met Parmezaan en Knapperig Spek
Gefrituurde spruitjes met spek en kaas zijn het perfecte bijgerecht voor uw volgende gebraad. De restjes kunnen zelfs worden gebruikt om een lekkere gratin te bereiden.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan in RVS Signature met Anti-Aanbaklaag met Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Zalm geglaceerd met cranberry en jeneverbes
Deze eenvoudige maar heerlijke geglazuurde zalm is een ongelooflijk smaakvolle toevoeging aan de kersttafel. Perfect geserveerd met in boter gesauteerde baby prei of een groente naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede in Geëmailleerd Gietijzer