Mexican Mule met honing en rozemarijn

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig Eenvoudig
VOORBEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
BEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
PORTIES
1-2 1-2
Mexican Mule met honing en rozemarijn
Deze Mexican mule met is geurig en zoet dankzij de met rozemarijn geïnfuseerde honing. Een heerlijk verfrissend zomerdrankje.
VOOR DIT RECEPT GEBRUIKEN WIJ HET LIEFST
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

1 x dubbele shot tequila
  • 1 x shot honing geïnfuseerd met rozemarijn
  • Gingerbeer, om mee te mixen
  • Gegrillde limoenen, om te garneren
  • Verse rozemarijn om te garneren
  • Bereidingswijze

  • 1
    Doe de honing en tequila in een glas van Le Creuset en voeg ijs toe. Top af met ginger beer, gegrillde limoen en meer verse rozemarijn.
  • 2
    Tip: Gebruik honing geïnfuseerd met rozemarijn in plaats van eenvoudige suikersiroop. Om het zelf te maken, zet honing in de magnetron gedurende ongeveer 1 minuut, niet langer, want dan wordt het hard en mixt het niet lekker in het drankje. Eenmaal lichtjes warm voeg je de rozemarijn toe en laat je het afkoelen.