444 results
RECEPT
Runderstoof met gebruinde boter, miso, gember en geroosterde flespompoen
Runderschenkel die zó mals is, dat het vlees van het bot valt. Met miso en geroosterde flespompoen.
RECEPT
Shephard's pie met paddenstoelen, linzen en zwarte oogbonen
Probeer iets nieuws met deze vegetarische variant van de klassieke Shepard's pie. Serveer deze hartige taart in een soepkom van Le Creuset met een topping van aardappel en kaas.
RECEPT
Appeltaart in een diepe schaal met gezouten butterscotch-saus
De perfecte afsluiting van uw etentje met vrienden. Boterzacht bladerdeeg gevuld met smeuïge appels en besprenkeld met een heerlijk rijke butterscotch-saus.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant Classic in Aardewerk
RECEPT
Frangipanetaart met peren gepocheerd in steranijs
Een zoete frangipanetaart met zacht gepocheerde peren, tot in de perfectie afgebakken in een bakvorm van Le Creuset met anti-aanbaklaag. Serveer met slagroom om het écht decadent lekker te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Vierkant met Uitneembare Bodem
RECEPT
Kalkoenbraadstuk met glazuur van sticky groene vijg en streaky bacon
Een echte showstopper voor het kerstdiner. Sticky groene vijgen en streaky bacon passen perfect bij heerlijk mals gevogelte zoals een kalkoen.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Broodkrans gevuld met spinazie, artisjok en ricotta
Ideaal om te delen. Deze broodkrans met spinazie, artisjok en ricotta wordt gebakken in de veelzijdige Campagnard van Le Creuset. Hij zit barstensvol smaak en past echt bij elk gerecht.
RECEPT
Gefrituurde bocconcini-kaasballetjes met basilicumsaus
Het ultieme voorgerechtje voor een feestelijk diner. Kleine gefrituurde mozzarellaballetjes met een knapperig zoutkorstje en een frisse dipsaus van basilicum.
RECEPT
Yorkshire pudding-canapés
Deze heerlijke goudbruine yorkshire pudding-canapés hebben een topping van garnalencocktail voor een feestelijke twist. Nóg beter met een glas crémant.
RECEPT
Zalmfilet met seizoensgroenten
Deze zalmfilet met geroosterde seizoensgroenten en pittige mierikswortelcrème is eens iets anders dan de traditionele kalkoen voor Kerst.
RECEPT
De nieuwe kerstcake
Een favoriet voor de feestdagen met brandy, sinaasappel, gemengd fruit en specerijen. Doe er nog wat bessen met eetbare goudpoeder op om er echt een feestje van te maken.
RECEPT
Kleine feestelijke panettones
Een panettone is een Italiaans luxebrood dat meestal rond de kerstdagen en met oud en nieuw wordt gegeten. Deze panettones worden in onze mini-braadpannen gebakken en zijn daarom klein genoeg voor één persoon.
RECEPT
Gebakken aardappelen met kaas en room
Heerlijke gebakken aardappelen in een kaas-roomsaus met bietenzout. Het ultieme bijgerecht voor het kerstdiner.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk