Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
De combinatie van pure chocolade en rode wijn zorgt voor een luxueus zachte pot de crème. De basis voor een zijdezachte textuur bestaat uit twee delen: het langzaam inbinden van eigeel met hete room en vervolgens het bakken in de cocottes in water om een zachte, gelijkmatige warmte te bereiken. Dit decadent dessert is de perfecte afsluiter van jouw volgende diner. De pot de crème kan tot twee dagen van tevoren worden bereid, het enige wat je na het diner nog hoeft te doen is een beetje slagroom toevoegen en ervan te genieten.
Deze gevulde schelpen zijn geïnspireerd op het klassieke Romeinse pastagerecht cacio e pepe, met een zijdezachte rijke roomsaus van Pecorino-Romano en zwarte peper. In deze versie worden jumbopastaschelpen eerst gevuld met een ricottamengsel, en vervolgens in een rijke roomsaus gelegd om nog meer in te dikken in een rechthoekige ovenschaal van aardewerk. Serveer met een verse tuinsalade voor een heerlijk eenvoudig en decadent diner van oven tot tafel.
Het verhaal van Le Creuset is prachtig vastgelegd in dit opmerkelijke boek van Assouline, 's werelds eerste luxueuze merk op het gebied van cultuur. Dit collectorsitem, geschreven in het Engels met een introductie van Brett Martin, eert ons DNA, beschrijft hoe ons kookgerei al honderd jaar lang generaties bij elkaar brengt en een unieke kijk biedt op het vakmanschap dat ons definieert.
Eigenschappen:
De beste van de klas: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.
Vervaardigd in:
Italië
SKU:
58041000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
ACD
284.835.3
Opmerking:
A = Breedte;
C = Hoogte;
D = Lengte;
Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.
Het verhaal van Le Creuset is prachtig vastgelegd in dit opmerkelijke boek van Assouline, 's werelds eerste luxueuze merk op het gebied van cultuur. Dit collectorsitem, geschreven in het Engels met een introductie van Brett Martin, eert ons DNA, beschrijft hoe ons kookgerei al honderd jaar lang generaties bij elkaar brengt en een unieke kijk biedt op het vakmanschap dat ons definieert.
Eigenschappen:
De beste van de klas: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.
Vervaardigd in:
Italië
SKU:
58041000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
ACD
284.835.3
Opmerking:
A = Breedte;
C = Hoogte;
D = Lengte;
Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.