448 results
RECEPT
Vegetarische Paella
Een heerlijk veelzijdige Spaanse Paella. Hier hebben we een heerlijke basis voor u gecreëerd om uw eigen smaken aan toe te voegen.
WIJ GEBRUIKTEN
Paellapan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Buddha bowl met geroosterde kerriebloemkool & flespompoen
Een Buddha Bowl is traditioneel een kleinere portie, geserveerd in een kom, die uit verschillende ingrediënten bestaat. Onze Buddha bowl is geïnspireerd op traditionele Indiase kruiden en vegetarische producten, waardoor hij gezond en boordevol smaak is.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
RECEPT
Tajine van traag gegaard Lamsvlees & Abrikozen
Dit langzaam gegaarde lamsvlees is genoemd naar het gerecht waarin het wordt gekookt, de tajine. De koepelvormige schaal laat de smaken zich ontwikkelen en zorgt voor heerlijk mals vlees. Serveer naast couscous om alle rijke saus op te nemen.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gumbo van Zoete Aardappel en Gerookte Paprika's
Onze Gumbo Soep is kleurrijk gemaakt met de toevoeging van een drie kleuren paprika. Dit gerecht is gebaseerd op de rokerige, diepe, volle smaken van een mix van kruiden die tijdens het koken langzaam in de zoete aardappel en bouillon trekken.
RECEPT
Thaise rode curry met Kip
Het perfecte gerecht om door het hele gezin van te genieten, onze Thaise Rode Kip Curry zit boordevol smaak en levendige kleuren. De zoete, zoute en zurige smaken worden allemaal verzacht door de toevoeging van romige, verkoelende kokosmelk.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Vietnamese Rainbow Rolls with Pinda Dipsaus
Onze loempia's zijn vers, levendig en knapperig. Traditioneel in Vietnam, Gỏi cuốn, zitten verse loempia's vol met knapperige groenten, varkensvlees of garnalen.
RECEPT
Chocoladesoufflé
Dit licht, gebakken dessert dankt zijn intense smaak aan de volle pure chocolade en vormt de perfecte afsluiter voor een romantisch huisbereid etentje voor twee.
RECEPT
Sinaasappel brownie
Een feestelijk eind van een prachtige avond. Serveer de brownie in de sinaasappel voor een smaakexplosie. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Hartverwarmende runderstoof met zuurkool ‘en croûte’
Misschien wel het mooiste pakje om uit te pakken deze kerst. Verover harten met deze heerlijke stoof ‘en croûte’. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Watermeloensushi met pastrami en een crunch van wasabi
Meloen en ham is een geweldige combinatie en met dit recept een echte verrassing tijdens het diner. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
RECEPT
Knolselderij soep met kerriegranola
De hartige granola geeft de knolselderij soep een heerlijke crunch en maakt en kommetje extra feestelijk. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.v
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Artisjok met mini kaasfondue
Dit is een klein tussengerecht voor 4 personen, verdubbel de hoeveelheid camembert en artisjok als je een groter gerecht wilt maken. Gemaakt door Colette Dike.