444 results
RECEPT
Thaise rode curry met Kip
Het perfecte gerecht om door het hele gezin van te genieten, onze Thaise Rode Kip Curry zit boordevol smaak en levendige kleuren. De zoete, zoute en zurige smaken worden allemaal verzacht door de toevoeging van romige, verkoelende kokosmelk.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Vietnamese Rainbow Rolls with Pinda Dipsaus
Onze loempia's zijn vers, levendig en knapperig. Traditioneel in Vietnam, Gỏi cuốn, zitten verse loempia's vol met knapperige groenten, varkensvlees of garnalen.
RECEPT
Chocoladesoufflé
Dit licht, gebakken dessert dankt zijn intense smaak aan de volle pure chocolade en vormt de perfecte afsluiter voor een romantisch huisbereid etentje voor twee.
RECEPT
Sinaasappel brownie
Een feestelijk eind van een prachtige avond. Serveer de brownie in de sinaasappel voor een smaakexplosie. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Hartverwarmende runderstoof met zuurkool ‘en croûte’
Misschien wel het mooiste pakje om uit te pakken deze kerst. Verover harten met deze heerlijke stoof ‘en croûte’. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Watermeloensushi met pastrami en een crunch van wasabi
Meloen en ham is een geweldige combinatie en met dit recept een echte verrassing tijdens het diner. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
RECEPT
Knolselderij soep met kerriegranola
De hartige granola geeft de knolselderij soep een heerlijke crunch en maakt en kommetje extra feestelijk. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.v
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Artisjok met mini kaasfondue
Dit is een klein tussengerecht voor 4 personen, verdubbel de hoeveelheid camembert en artisjok als je een groter gerecht wilt maken. Gemaakt door Colette Dike.
RECEPT
Vega oesters met avocado-parels
Een prachtig gerechtje om de smaakpupillen wakker te maken en door de oester schelpen een lust voor het oog. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
RECEPT
Schwarzwälder Kirschtaart
Schwarzwälder Kirschtaart, is een kersentaart uit het mystieke Zwarte Woud in Duitsland. Breng de magie op tafel met deze heerlijke traditionele lekkernij.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm Rond
RECEPT
Glögg - Scandinavische witte glühwein
"Gløgg” is een witte glühwein met spijzen die de Scandinaviërs al sinds de 16e eeuw drinken. Perfect als aperitief of om een heerlijk kerstdiner af te sluiten.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Scandinavische Rijstepap - "Risalamande"
‘Risalamande’ is een traditioneel Scandinavisch kerstdessert, dat gewoonlijk op het eind van kerstavond wordt opgediend. Het is een variatie op Risengrød.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan in RVS met Anti-Aanbaklaag en Deksel en Extra Handvat