De lagen van rijke, smeuïge chocoladecake worden perfect aangevuld door een heerlijke, opgeklopte, gezouten karamelvulling, die een heerlijke balans tussen zoete en zoute smaken creëert. Dit adembenemende dessert is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een visueel genot, waardoor het het perfecte middelpunt is voor jouw paasfeest.
Maak je ontbijt of brunch nog lekkerder met dit heerlijke gerecht. Elke portie bevat een perfect gebakken ei, genesteld in een knapperig, goudbruin filodeegbakje, waardoor er een prachtig contrast van texturen ontstaat. Een elegant en toch eenvoudig gerecht, waarmee je indruk zult maken op uw gasten en dat ongetwijfeld een favoriet gerecht op tafel zal zijn.
Creëer een schitterend pronkstuk voor op tafel met dit prachtige brood, versierd met een levendig bloemenpatroon van rode uien, rode paprika's en prei. Het ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zorgt ook voor een explosie aan verse smaken. Deze decoratieve en heerlijke focaccia is perfect voor elke gelegenheid. Het zal indruk maken op je gasten en jouw bakrepertoire naar een hoger niveau tillen.
Maak indruk op je gasten met deze sappige lamsbout, een gerecht dat mals, smaakvol vlees combineert met een rijke, hartige vulling. Creëer een onvergetelijke culinaire ervaring voor elk feest.
Geniet van de luxe mix van pure chocolade en kardemom in dit heerlijke drankje. Voor twee personen en snel klaar. Geniet van dit verfijnde, aromatische drankje om je dag op te fleuren.
Bereid jouw keuken voor op moeiteloos succes met ons kookgerei met anti-aanbaklaag. Deze set van 3 bevat een steelpan van 16 cm met tuit, een koekenpan van 18 cm met deksel en een ovenschotel van 20 cm met deksel. Met onze beste anti-aanbaklaag ooit, garanderen deze items een leven lang topprestaties.
Eigenschappen:
Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.
Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.
Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in de keuken aanwezig te zijn.
Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
Hard geanodiseerd gesmeed aluminium
Vervaardigd in:
China
Garantie:
Levenslange garantie
SKU:
51850000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het magebruikt of niet ruw worden g over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik van de grill moet er altijd minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product gelaten worden.
Schoonmaken:
Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Grill
Oven
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Bereid jouw keuken voor op moeiteloos succes met ons kookgerei met anti-aanbaklaag. Deze set van 3 bevat een steelpan van 16 cm met tuit, een koekenpan van 18 cm met deksel en een ovenschotel van 20 cm met deksel. Met onze beste anti-aanbaklaag ooit, garanderen deze items een leven lang topprestaties.
Eigenschappen:
Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.
Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.
Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in de keuken aanwezig te zijn.
Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
Hard geanodiseerd gesmeed aluminium
Vervaardigd in:
China
Garantie:
Levenslange garantie
SKU:
51850000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het magebruikt of niet ruw worden g over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik van de grill moet er altijd minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product gelaten worden.
Schoonmaken:
Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.