451 results
RECEPT
Focaccia met bloemenpatroon
Creëer een schitterend pronkstuk voor op tafel met dit prachtige brood, versierd met een levendig bloemenpatroon van rode uien, rode paprika's en prei. Het ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zorgt ook voor een explosie aan verse smaken. Deze decoratieve en heerlijke focaccia is perfect voor elke gelegenheid. Het zal indruk maken op je gasten en jouw bakrepertoire naar een hoger niveau tillen.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard Signature Bloesem in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Opgerolde ontbeende lamsbout
Maak indruk op je gasten met deze sappige lamsbout, een gerecht dat mals, smaakvol vlees combineert met een rijke, hartige vulling. Creëer een onvergetelijke culinaire ervaring voor elk feest.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Rechthoekig in RVS
RECEPT
Flatbread met amandel-rucola pesto
Dit kleurrijke recept is een levendig, flatbread vol groenten, gebakken op de BBQ Outdoor Pizzaplaat. Zes verschillende groenten worden bovenop een verse amandel-rucola pesto gelegd en afgewerkt met pittige geitenkaas voor een hoogwaardige versie van uw standaard gegrilde pizza. De gelijkmatige warmteverdeling van de geëmailleerde gietijzeren pizzaplaat betekent dat je binnen enkele minuten een knapperige, taaie korst krijgt. Het is een smaakvolle manier om de overvloed van het seizoen te serveren terwijl je geniet van het buitenhuis koken.
WIJ GEBRUIKTEN
BBQ Outdoor Pizzapan in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Marokkaanse kiptajine
Het combineren van fruit met vlees, gevogelte of vis in een pittige marinade is typisch voor de Noord-Afrikaanse keuken. Zoals voor veel tajine- of stoofpangerechten geldt, worden de smaken beter als ze een dag van tevoren zijn gemaakt.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Soep van geroosterde bloemkool, pastinaak en knolraap
Een fluweelzachte soep met aardse smaken die de feesttafel zeker zal verwarmen. Serveer stomend heet en bestrooi met verse kruiden.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Rechthoekig in RVS
RECEPT
Eendenconfit met aardappelpuree en dichtgeschroeide sjalotten
Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Witte chocolade-citroenmousse met een verborgen bessenhart en bessencompote
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekin Stapelbaar in Aardewerk
RECEPT
Eenpansgerecht met kip, rijst en zelfgemaakte yoghurtdressing
Ons eenpansgerecht met kip, rijst en zelfgemaakte yoghurtdressing is een klassieker in een nieuw jasje. Het gerecht wordt geserveerd met een speciale yoghurtdressing en gekarameliseerde citroen, en heeft een moderne twist. Je bereidt het makkelijk binnen een uur, waardoor het een eenvoudig doordeweeks diner is dat zo op tafel staat.
RECEPT
Zeebaars met Regenboogpeper en Citroengrascrème
Grove gemalen regenboogpeperkorrels geven vleesachtige zeebaars een aromatische kick in dit eenpansgerecht klaargemaakt in de Le Creuset Vis Ovenschaal. De vochtige, malse vis wordt geserveerd met een heldere citroengras-crèmesaus, die prachtig contrasteert met de peperige korst. Plaats halverwege de kooktijd een aantal heldere asperges naast de vis voor knapperige groenten.
RECEPT
Gebakken heilbot met chimichurri en citrus vinaigrette
Een heldere, pittige citrusvinaigrette en kruidensaus vullen de smaken van heilbot perfect aan in dit heerlijk eenvoudige en elegante recept. Je zet het gerecht snel op tafel, dus het is perfect voor een doordeweeks diner. Maar het is ook indrukwekkend voor je gasten wanneer het wordt geserveerd in de Le Creuset Vis Ovenschaal. Heb je weinig tijd? Haal dan een chimichurri of pesto van goede kwaliteit in de winkel of maak je eigen versie met verse kruiden uit de tuin.
RECEPT
Ceviche met citrusgarnalen, radijs en ingemaakte rode ui
Deze kleurrijke garnalenceviche met drie soorten citrus en pittige ingelegde uien is het perfecte voorgerecht voor een zomers diner. In onze versie worden de garnalen kort gekookt om te zorgen dat ze stevig zijn en een korte bereidingstijd hebben. Daarna worden ze gemengd met sinaasappel, pompelmoes en limoen voor een zoetzure mix van citrusvruchten. Na het toevoegen van radijs voor een knappertje en geroosterde rode peper voor wat zoetheid, wordt het samen met krokante bakbanaanchips geserveerd om te dippen. Ceviche kan het beste gekoeld worden geserveerd – bewaar het afgedekt in de visovenschaal in de koelkast tot je klaar bent om te serveren. Het aardewerk blijft koud aan tafel, waardoor de ceviche altijd op de perfecte temperatuur blijft.