444 results
RECEPT
Gebakken heilbot met chimichurri en citrus vinaigrette
Een heldere, pittige citrusvinaigrette en kruidensaus vullen de smaken van heilbot perfect aan in dit heerlijk eenvoudige en elegante recept. Je zet het gerecht snel op tafel, dus het is perfect voor een doordeweeks diner. Maar het is ook indrukwekkend voor je gasten wanneer het wordt geserveerd in de Le Creuset Vis Ovenschaal. Heb je weinig tijd? Haal dan een chimichurri of pesto van goede kwaliteit in de winkel of maak je eigen versie met verse kruiden uit de tuin.
RECEPT
Ceviche met citrusgarnalen, radijs en ingemaakte rode ui
Deze kleurrijke garnalenceviche met drie soorten citrus en pittige ingelegde uien is het perfecte voorgerecht voor een zomers diner. In onze versie worden de garnalen kort gekookt om te zorgen dat ze stevig zijn en een korte bereidingstijd hebben. Daarna worden ze gemengd met sinaasappel, pompelmoes en limoen voor een zoetzure mix van citrusvruchten. Na het toevoegen van radijs voor een knappertje en geroosterde rode peper voor wat zoetheid, wordt het samen met krokante bakbanaanchips geserveerd om te dippen. Ceviche kan het beste gekoeld worden geserveerd – bewaar het afgedekt in de visovenschaal in de koelkast tot je klaar bent om te serveren. Het aardewerk blijft koud aan tafel, waardoor de ceviche altijd op de perfecte temperatuur blijft.
RECEPT
Zalm met Citroendille en Sesam Sperziebonen
De Le Creuset Vis Ovenschaal maakt het gemakkelijk om malse en smaakvolle visrecepten, zoals deze zalmmoot, te bereiden. Citroen, gember en rode peper geven de zalm een pittige kick, terwijl de kokosnoot en sesam een nootachtige smaak toevoegen. Rooster sperziebonen mee in de ovenschaal voor een eenvoudige, gezonde en heerlijke maaltijd.
RECEPT
Makkelijk Zuurdesembrood
Dit eenvoudige zuurdesembroodrecept is perfect voor beginners. Het levert een heerlijk, stevig brood op met een iets vaster kruim.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Citroen-Pistachecake
Zoet, zuur en notig: deze citroencake doet denken aan een tuinfeest op een mooie lentedag. Garneer voor het serveren met citroenglazuur en bestrooi met grof gehakte pistachenoten.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Breekbrood met gerookt zout en tijm
Een mooi, chic breekbrood met gerookt zout en tijm. Dit mooie breekbrood, dat je helemaal zelf maakt, heeft een zachte binnenkant en een heerlijke zoute korst.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gebakken Zalm met Lentegroenten
Deze knapperige zalm van restaurantkwaliteit is met Le Creuset makkelijk thuis te bereiden. Combineer het met broccolini en sugarsnaps voor een verkwikkende maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Deglaceerde Rib-Eye Steak met Dubbel Gefrituurde Friet
Van het dichtschroeien en karamelliseren van steak tot het moeiteloos deglaceren van de pan voor een heerlijke makkelijke saus – ontdek het perfecte steak-fritesdiner met onze 3-laagse rvs pannen!
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan in RVS
RECEPT
Groene Erwten Pesto Spaghetti
Dit eenpanswonder is een heerlijk diner dat in minder dan 30 minuten op tafel staat. Voor extra gemak raden we aan om bevroren erwten en in de winkel gekochte basilicumpesto te gebruiken.
WIJ GEBRUIKTEN
Kookpan Hoog in RVS
RECEPT
Teriyaki-stijl sticky varkensgehaktballetjes
Heerlijk, sticky, hartig en zoet tegelijk, dit recept voldoet aan alle eisen voor een spontaan midweeks diner. Het ideale is dat het een eenpanswonder is, zodat je al die glorieuze gelaagde smaak van begin tot eind kunt behouden.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gnocchi met gebakken Artisjok en Spinazie
Een heerlijke eenpans-gnocchi die rechtstreeks warm uit de oven gegeten kan worden. Onze versie van dit klassieke recept is een geweldige manier om te genieten van al jouw favoriete kazen. Voeg eventueel naar smaak blauwschimmelkaas of ricotta toe.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Hapjespan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen deksel
RECEPT
Puttanesca met Bloemkool en Sticky Aubergine
Laat je verrassen door onze smaakvolle puttanesca-saus van het fornuis. Voor een vegetarische optie laat de ansjovis weg.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat