448 results
RECEPT
Moestuin Taart met Chocolade
Een vrolijke en fluffy chocoladecake bedekt met eetbare aarde, gras en verschillende groenten. De groenten suikerfiguurtjes zijn leuk om samen met het hele gezin te maken!
RECEPT
Witte Chocolade & Citroen Cake met Paasnestje
Dit witte chocolade citroen biscuitgebak is heerlijk fris en een echte eye catcher met het paasnestje boven op.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel
RECEPT
Mini Carrot Cakejes met Konijntjes
Roep de hulp in van kleine vingers om de gravende konijnenbodem te maken voor een geweldige paasvakantie-activiteit.
RECEPT
Hasselback Kip met Mozzarella en Tomaat
Gegaard op een bedje van pikante tomatensaus zal de kip zacht en sappig blijven tijdens het braden.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakblik Rechthoekig met Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Lamsbout met Feta, Olijven & Venkel
Alles samen klaargemaakt in een braadslede, zodat u een zorgeloze zondag heeft.
RECEPT
Pavlova met Perziken, Frambozen en Amandelen
Maak de meringue en de coulis op voorhand. Het enige dat u dan nog moet doen, is de room opkloppen en alles samenstellen voor een spektakelstuk dat iedereen paf doet staan!
RECEPT
Kabeljauw met Krokante Chorizo en Trostomaten
Supersnel en supereenvoudig, deze krokante kabeljauwschotel is ideaal om de gebruikelijke weekmaaltijd op te peppen
RECEPT
Tartelettes met Frambozen en Roos
Pretty in pink, deze kleurrijke framboos en roos mini taartjes zijn een lust voor het oog en zeker de moeite waard.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 6 Tartelettes
RECEPT
Kantpannenkoeken met Bessencompote & Slagroom
Heerlijke delicate kantpannenkoeken, eenvoudig en moeiteloos te maken. Het enige wat u nodig heeft, is een vast hand en een knijpfles.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Breakfast Hash met Chorizo en Aardappeltjes
Alles in één pan voor maximale smaak met minimale inspanning. Dit stevige ontbijt uit Amerika is daar al eeuwen populair.
RECEPT
Soda Bread met Tijm, Rode Biet en Geitenkaas
Een brood dat snel klaar is maar toch vol smaak zit dankzij de rode biet en de gezouten geitenkaas. Heerlijk met een flinke lik gezouten boter.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Chocolade Lava Cakejes in Mini-Braadpannetjes
Een rijk chocoladecakeje met een gesmolten kern. Dien warm op met een lepel opgeklopte room en wat cacaopoeder voor een decadent dessert.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk