451 results
RECEPT
Traditionele Italiaanse Trattoria-lasagne
Een overheerlijke traditionele lasagne met laagjes vlezige ragù en rijke bechamelsaus.
RECEPT
Chocoladecannelé
Overheerlijke verwennerij! Geniet van deze rijke, in bitter cacaopoeder gerolde chocoladecannelé.
RECEPT
Cannelé met amandelmelk en roze chocolade
Perfect voor Valentijnsdag! Een tonkabooncannelé omhuld met roze chocolade en gegarneerd met frambozen of aardbeien.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Mini-Tulbands
RECEPT
Sinaasappel panna cotta en chocolade-kerstcannelé
Vul je bord met kerstvreugde met deze feestelijke cannelé. Een sinaasappel panna cotta geserveerd met gesmolten pure chocolade en gegarneerd met sinaasappelmarmelade.
RECEPT
Cannelés van chocolade met karamel en pinda’s voor Pasen
Een nieuwe draai aan een volwassen paasei! Deze pure chocoladecannelé met chocolademousse, karamel en geroosterde pinda’s moet u echt proberen.
RECEPT
Groene Rucolacannelé
Een heerlijk hartige pestocannelé geserveerd met verse ricotta of geitenkaas en peperige rucola.
RECEPT
Halloween Pompoencannelé
Een spookachtige variant op de traditionele cannelé. Een heerlijke cannelé van pompoen, gegarneerd met butternut, popcorn en bruine suiker.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Cannelés
RECEPT
Kaascannelé
Voor kaasliefhebbers. Een hartige gebakken lekkernij met Parmezaanse kaas en Roquefort, perfect voor als u familie of vrienden over de vloer krijgt.
RECEPT
Twee cannelés met zalm en bieslook
Het perfecte gerechtje voor op de brunchtafel. Een traditionele cannelé met verse en gerookte zalm, roomkaas en fijngehakte bieslook.
RECEPT
Kersentaart met raster
De ideale combinatie van zoet en zuur. Warm serveren met crème fraîche of vanille-ijs.
WIJ GEBRUIKTEN
Skillet Hoog in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gekonfijte knoflooktomaten
Maak iets lekkers deze zomer met dit recept voor gekonfijte tomaten. Heerlijk om warm in een salade te doen of op toast met boter en kaas.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Salade niçoise met zalm op een nieuwe manier
Een nieuwe versie van een klassieke Franse salade. Gebakken zalm op een bedje van spinazie met zoete aardappel, doperwtjes en een pittige honing-mosterdvinaigrette.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk