444 results
RECEPT
Kaascannelé
Voor kaasliefhebbers. Een hartige gebakken lekkernij met Parmezaanse kaas en Roquefort, perfect voor als u familie of vrienden over de vloer krijgt.
RECEPT
Twee cannelés met zalm en bieslook
Het perfecte gerechtje voor op de brunchtafel. Een traditionele cannelé met verse en gerookte zalm, roomkaas en fijngehakte bieslook.
RECEPT
Kersentaart met raster
De ideale combinatie van zoet en zuur. Warm serveren met crème fraîche of vanille-ijs.
WIJ GEBRUIKTEN
Skillet Hoog in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gekonfijte knoflooktomaten
Maak iets lekkers deze zomer met dit recept voor gekonfijte tomaten. Heerlijk om warm in een salade te doen of op toast met boter en kaas.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Salade niçoise met zalm op een nieuwe manier
Een nieuwe versie van een klassieke Franse salade. Gebakken zalm op een bedje van spinazie met zoete aardappel, doperwtjes en een pittige honing-mosterdvinaigrette.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
RECEPT
Steak met Café de Paris-boter
Maak uw eigen Franse sandwich met Franse frietjes. Heerlijk voor een picknick. Café de Paris-boter past perfect bij steak, dus zorg dat u er een voorraadje van hebt.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig Laag in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Sticky vijgentaartje met macadamia.
Heerlijk voor bij de thee: Zoet korstdeeg met vulling van frangipane en topping van vijgen en poedersuiker.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Rechthoekig met Uitneembare Bodem
RECEPT
Coq au vin-taart met witte wijn
Een hartige taart die u van tevoren kunt maken. Maak de vulling een dag eerder en verwarm deze de volgende dag. Maak het af met een deksel van bladerdeeg.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Romige kippensoep met verse groenten
Gezond en lekker eten. Deze romige kippen-groentesoep is heerlijk met vers brood. Bewaar restjes in de vriezer en warm die een volgende keer op.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Aubergine met een vinaigrette van knoflook, komijn, feta en kruiden
Een eenvoudig gerecht met aubergine barstensvol smaak. Dit gerecht met een bijzondere vinaigrette kan als hoofdgerecht of als bijgerecht worden geserveerd.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig Classic in Aardewerk
RECEPT
Soep van geroosterde wortel en pastinaak met hazelnootsalsa
Een heerlijke, rijk gevulde soep met geroosterde wortels en pastinaak. De hazelnootsalsa geeft de soep meer textuur.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Kipstoofpotje met saffraan en honing in sinaasappel-gembersaus
Dit eenvoudige stoofpotje met kip is rijk aan Marokkaanse smaken. Een eenpansgerecht dat heerlijk is als warme maaltijd op een doordeweekse dag.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer