448 results
RECEPT
Gegrilde bruine champignons met ciabatta en cowboy beans
Een hartig vleesvrij gerecht. Deze perfect gegrilde champignons zijn op hun lekkerst wanneer ze worden opgediend met ciabatta bestreken met olijfolie, geroosterde tomaten en een royale portie bonen.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Spiesjes met gegrilde zalm en lente-ui op geroosterd pitabrood
Deze heerlijke gegrilde zalmkebabs op spiesjes gaan perfect samen met pitabrood.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Warm Triple Chocolate Chip pannenkoekgebak
De perfecte traktatie voor het weekend. Dit decadente baksel, bereid in ovengerei van Le Creuset, is op zijn lekkerst als het rechtstreeks warm uit de oven wordt opgediend met in het vuur geroosterde marshmallows en royale bolletjes vanille-ijs.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede met Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Garnalensalade in Niçoise-stijl
Wie houdt er niet van een klassieke Niçoise? Dit recept is een knipoog naar het iconische gerecht met de
toevoeging van koraalroze gebakken garnalen om het geheel naar een hoger niveau te tillen.
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtbord in Aardewerk
RECEPT
Tomaten-bouillabaisse met geplette basilicum
Dit is een traditioneel gerecht dat met minimale inspanning
eer doet aan de rijkdom van de oceaan. Door de garnalen en calamares of vis apart in de pan te bakken, wordt het resultaat van malse
zeevruchten gegarandeerd, maar door uw mosselen vooraf in dezelfde braadpan te stomen, verliest u ook niets van die
smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtkom in Aardewerk
RECEPT
Tarte Tropézienne
De bereiding van dit recept, geïnspireerd op de klassieke briochetaart, kost minder tijd
dan het origineel, maar doet geen concessies aan de luchtige lichte textuur of de onweerstaanbare smaak!
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Omgekeerde pruimentaart
Deze taart wordt gegarandeerd een favoriet binnen uw huishouden en is een geweldige manier
om een overschot aan pruimen te gebruiken.
WIJ GEBRUIKTEN
Cakevorm Vierkant
RECEPT
In crémant gepocheerde perziken met bruine suiker
Een speciale traktatie voor elke gelegenheid! Vlezige perziken gepocheerd in met vanille doordrenkte
crémant, geserveerd met opgeklopte crème fraîche of yoghurt met een mengsel van mascarpone (ongeveer 23,5 gr) en slagroom (ongeveer 46,5 gr).
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Zondagmorgencrêpes met aardbeien en room
Deze met bessen gevulde
crêpes zijn heel eenvoudig te bereiden met onze pannenkoekpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag en vormen het perfecte brunchgerecht.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Korstloze custardtaart met een laagje gebarsten karamel
Een nieuwe variatie van de traditionele crème brûlée. Deze romige custardtaart met een laagje gebroken
karamel is de ultieme traktatie.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
RECEPT
In de oven gepocheerde citruszalm met witte wijn en honing
Eenvoudig en smaakvol: deze in de oven gepocheerde zalm is het lekkerst met een frisse
kruidensalade en knapperig stokbrood. Dien het gerecht aan tafel op vanuit de Signature Ondiepe braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Abrikozen-energieballen
Deze abrikozen-energieballen zitten vol gezonde ingrediënten: grijp er een als je een snelle oppepper nodig hebt.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag