53113240010550
53113240010550
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag

Pinch to zoom

Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag

€ 225,00
Prijs incl. btw
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wijzigen
€ 225,00
Prijs incl. btw
Cancel NIET VOORRADIG
We laten het u weten als het weer op voorraad is
Bedankt
We laten het u weten als het weer op voorraad is
delivery

Gratis levering

Voor alle bestellingen boven €50

calendar

Levenslange garantie

Op onze collectie gietijzer..

pots

100 jaar superieur vakmanschap

De 3-laagse RVS Chef’s pan met anti-aanbaklaag heeft een ronde binnenkant en schuine zijwanden, voor optimaal bak-, wok- en kookgemak. Hij is perfect voor gerechten met complexe smaken die voortdurend doorgeroerd moeten worden, zoals risotto. De duurzame anti-aanbaklaag maakt voedsel moeiteloos vrij, waardoor koken en schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Deze braadpan is ontworpen voor optimale warmteverdeling en -regeling en is ideaal voor het met precisie en gemak bereiden van rijke, smaakvolle maaltijden.
Eigenschappen:
  • 3-laagse techniek: hoogwaardig RVS en Aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies jouw warmtebron: Ons 3-Laags Roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

China

Garantie:

Levenslange garantie

SKU:

53113240010550

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Opbergen:

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

  • Verzorg de Anti-Aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel je product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Gebruik met zorg en niet ruw worden geschraapt over de anti-aanbaklaag. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge Anti-Aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik onder de grill moet er minstens 5 cm ruimte gelaten worden tussen de warmtebron en de bovenkant van het product.

  • Om schade aan het oppervlak te beschermen en te voorkomen, alleen gebruiken op lage en middelhoge hitte. Gebruik dit product nooit op hoge temperaturen.

Schoonmaken:
  • Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat je het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

  • Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.

  • Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

  • Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

  • Om de levensduur van het anti-aanbakoppervlak te verlengen en duurzame prestaties te garanderen, raden we aan de handen te wassen in heet water met zeep. Langdurig gebruik van de vaatwasser kan schade aan het anti-aanbakoppervlak veroorzaken.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
A B C D E
24
24 8.25 12.7 26 3.3
Opmerking:
  • A = Afmeting; B = Diepte; C = Hoogte; D = Breedte; E = Inhoud;
  • Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.
De 3-laagse RVS Chef’s pan met anti-aanbaklaag heeft een ronde binnenkant en schuine zijwanden, voor optimaal bak-, wok- en kookgemak. Hij is perfect voor gerechten met complexe smaken die voortdurend doorgeroerd moeten worden, zoals risotto. De duurzame anti-aanbaklaag maakt voedsel moeiteloos vrij, waardoor koken en schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Deze braadpan is ontworpen voor optimale warmteverdeling en -regeling en is ideaal voor het met precisie en gemak bereiden van rijke, smaakvolle maaltijden.
Eigenschappen:
  • 3-laagse techniek: hoogwaardig RVS en Aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies jouw warmtebron: Ons 3-Laags Roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

China

Garantie:

Levenslange garantie

SKU:

53113240010550

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Opbergen:

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

  • Verzorg de Anti-Aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel je product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Gebruik met zorg en niet ruw worden geschraapt over de anti-aanbaklaag. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge Anti-Aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik onder de grill moet er minstens 5 cm ruimte gelaten worden tussen de warmtebron en de bovenkant van het product.

  • Om schade aan het oppervlak te beschermen en te voorkomen, alleen gebruiken op lage en middelhoge hitte. Gebruik dit product nooit op hoge temperaturen.

Schoonmaken:
  • Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat je het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

  • Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.

  • Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

  • Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

  • Om de levensduur van het anti-aanbakoppervlak te verlengen en duurzame prestaties te garanderen, raden we aan de handen te wassen in heet water met zeep. Langdurig gebruik van de vaatwasser kan schade aan het anti-aanbakoppervlak veroorzaken.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Wok in RVS met Anti-Aanbaklaag
A B C D E
24
24 8.25 12.7 26 3.3
Opmerking:
  • A = Afmeting; B = Diepte; C = Hoogte; D = Breedte; E = Inhoud;
  • Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.