444 results
RECEPT
Zalm wellington met krab, waterkers en bladspinazie (gietijzer)
De klassieke "Wellington" net even anders met een vulling van zalm en krab in romige spinazie. Gemaakt in onze geëmailleerd gietijzeren braadslede.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Zalm wellington met krab, waterkers en bladspinazie (anti-aanbak)
Verras uw gasten met deze variatie op de klassieker "Beef Wellington". Het principe is hetzelfde, maar nu wordt er zalm in filodeeg gewikkeld. Probeer het nu.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Spinnenkoekjes met chocolade en pinda
Deze griezelige spinnenkoekjes met chocolade en pinda zijn perfect voor Halloween. Maak ze in onze Ramekins en het griezelen kan beginnen.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
RECEPT
Kalkoen met 5 specerijen en rode appels
Een kerstklassieker is altijd een goed idee om als hoofdgerecht te maken voor het kerstdiner. Bekijk het recept voor de kalkoen gemaakt in onze ovale stoofpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Panettone
Deze met gist gebakken, luchtige cake is een geliefd kerstgebak en wordt in Italië ook vaak cadeau gedaan. Gemaakt in onze geëmailleerd gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gnocchi met salieboter
Neem de tijd voor dit heerlijke traditionele Italiaanse aardappelgerecht. Het maken van de Gnocchi heeft iets therapeutisch en is ook nog eens heerlijk.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant in Aardewerk
RECEPT
Knapperig pan brood met bier
Een stevig bierbroodje dat een nacht rust nodig heeft en lekker knapperig bakt in de gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Spruitjessoep met curry en kokosmelk
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Meer dan 30 minuten
RECEPT
Spruitjessoep met curry en kokosmelk
Spruitjes zijn echte wintergroenten waar winterkost mee gemaakt wordt, zoals deze heerlijke spruitjessoep. Serveer in onze Limited Edition: Holly Collection.
RECEPT
Brioche met 3 zoete coulis
Een brioche is een heerlijk luchtig brood, dat nog lekkerder wordt met een dip erbij. Bak in onze Holly Collection en het kan zo van de oven op tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan "Holly" in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Risotto met rode wijn
Een smakelijke, feestelijke risotto die in dezelfde pan kan worden gekookt en op tafel kan worden geserveerd. Gemaakt in de gietijzeren ronde braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Honeycomb met chocolade en salted vanilla caramel
Knapperige bijna gouden honeycomb gecombineerd met een eigengemaakte salted vanilla caramel. Meer heb je niet nodig. Gemaakt op de rechthoekige bakplaat.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante bakplaat
RECEPT
Geroosterde tomatensoep met makreel
Deze soep is gemaakt door zoete, rijpe tomaten te roosteren met knoflook, tijm en olijfolie. De gietijzeren braadpan is hiervoor ideaal.