451 results
RECEPT
Broodkrans gevuld met spinazie, artisjok en ricotta
Ideaal om te delen. Deze broodkrans met spinazie, artisjok en ricotta wordt gebakken in de veelzijdige Campagnard van Le Creuset. Hij zit barstensvol smaak en past echt bij elk gerecht.
RECEPT
Gefrituurde bocconcini-kaasballetjes met basilicumsaus
Het ultieme voorgerechtje voor een feestelijk diner. Kleine gefrituurde mozzarellaballetjes met een knapperig zoutkorstje en een frisse dipsaus van basilicum.
RECEPT
Yorkshire pudding-canapés
Deze heerlijke goudbruine yorkshire pudding-canapés hebben een topping van garnalencocktail voor een feestelijke twist. Nóg beter met een glas crémant.
RECEPT
Zalmfilet met seizoensgroenten
Deze zalmfilet met geroosterde seizoensgroenten en pittige mierikswortelcrème is eens iets anders dan de traditionele kalkoen voor Kerst.
RECEPT
De nieuwe kerstcake
Een favoriet voor de feestdagen met brandy, sinaasappel, gemengd fruit en specerijen. Doe er nog wat bessen met eetbare goudpoeder op om er echt een feestje van te maken.
RECEPT
Kleine feestelijke panettones
Een panettone is een Italiaans luxebrood dat meestal rond de kerstdagen en met oud en nieuw wordt gegeten. Deze panettones worden in onze mini-braadpannen gebakken en zijn daarom klein genoeg voor één persoon.
RECEPT
Gebakken aardappelen met kaas en room
Heerlijke gebakken aardappelen in een kaas-roomsaus met bietenzout. Het ultieme bijgerecht voor het kerstdiner.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Hele gebraden bloemkool met boter en wijn
Een heerlijk vegetarisch alternatief op het traditionele braadstuk. Lekker met in de pan geroosterde radijsjes en een snufje bietenzout. Dat is wel even wat anders dan buikspek, runderlende of kalkoen.
RECEPT
Tartaar van Biologische Rund
Dit is de lekkerste tartaar om zelf klaar te maken: de ossenhaas is zacht genoeg om met de hand te snijden en het vlees smelt in de mond.
RECEPT
Carpaccio van Biologische Rund
Probeer ossenhaas voor de beste carpaccio voor de thuiskok en er komt geen hitte aan te pas!
RECEPT
Lente Pasta met Gekruide Brandnetelolie en Pecorinochips
Vier de beste ingrediënten van de natuur met deze spinaziepasta met erwten, tuinbonen en citroenboter.
RECEPT
Kokosyoghurt uit de oven met Kardemom, Gekonfijte Gember en Sesamkoekjes
Een heerlijk en makkelijk dessert, perfect om te serveren na een geurige curry of als onderdeel van een lange zondagsbrunch.