444 results
RECEPT
Thaise groene curry
Fris, geurig en snel te bereiden. Deze exotische, groenterijke curry is een eenvoudige doordeweekse maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Warme ruby chocolademelk
Ruby chocolade is een vrij unieke cacaoboon die voorkomt in Brazilië en Ivoorkust. Wat het bijzonder maakt, is de mooie robijnroze kleur met een pittige, bijna besachtige witte chocoladesmaak. Gebruik ruby chocolade op Valentijnsdag voor de meest decadente mok vol liefde.
WIJ GEBRUIKTEN
Mok Heart Collection in Aardewerk
RECEPT
Hartencakejes
Ruby chocolade voegt een besachtige, witte chocoladesmaak toe zonder de cake te verzwaren, met als resultaat een vederlichte cake die niet inzakt.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 6 Hartjes met tekst Cakejes
RECEPT
Gnocchi met goudbruine boter, romige blauwe kaassaus en chorizo
Een van de eenvoudigste en meest bevredigende lunches of diners die u uw familie of vrienden kunt voorschotelen. Door de gnocchi eerst in gebruinde boter te bakken, krijgt hij een krokante, goudbruine buitenkant en een luchtige, zachte binnenkant.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Traditionele Shakshuka
Een geliefd gerecht en de eenvoudigste manier om de brunch voor iedereen tegelijkertijd warm te kunnen opdienen! De beste tip voor dit gerecht is om de saus een dag van tevoren te bereiden en een nacht te laten staan zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen. Gewoon opwarmen voordat u de volgende dag eieren toevoegt om te pocheren.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Op gigantische s'mores geïnspireerde wentelteefjes met gekarameliseerde bananen
Een andere draai aan s'mores! Gekarameliseerde bananen, zachte marshmallows en gesmolten chocolade, allemaal bij elkaar op een dik, boterachtig warm wentelteefje.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Groene aardappeltortilla
Een heerlijk eenvoudige lunchoptie. De sleutel tot dit gerecht is om ervoor te zorgen dat uw aardappelen even dik zijn met behulp van een mandoline. Het zorgt ervoor dat de aardappelen gelijkmatig gegaard worden en een sublieme textuur krijgen.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Kaiserschmarrn met in rum geweekte rozijnen en kleverige gekarameliseerde citrusvruchten
Deze traditionele, luchtige pannenkoek uit Duitsland is gezelligheid in een pan! Hij zit vol in rum geweekte rozijnen en wordt in hapklare stukjes gesneden en vervolgens in kleverige gekarameliseerde citrusvruchten gedrenkt.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Oranje zoete eenpansaardappelrösti met gerookte zalm en crème fraîche
Oefening baart kunst: zodra u deze eenpansrösti eenmaal onder de knie hebt, zal uw ontbijt nooit meer hetzelfde zijn.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Gevulde Conchiglioni Arrabbiata
Perfect voor een doordeweekse maaltijd of een eenvoudig zondagavondmaal. Dit gerecht zit boordevol smaak en frisheid en kan het best worden opgediend met een knapperig stokbrood.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
T-bone met zwarte knoflookboter en fijne sperziebonen
Moeiteloze culinaire gastvrijheid op zijn best: dit gerecht ziet er net zo goed uit als het smaakt. Serveer het ingesmeerd met een onweerstaanbare zwarte knoflookboter.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat