SS0274
SS0274
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS

Pinch to zoom

Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS

€ 865,00
Prijs incl. btw
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Signature 4-Delig in 3-ply RVS
Wijzigen
€ 865,00
Prijs incl. btw
delivery

Gratis levering

Voor alle bestellingen boven €50

calendar

Levenslange garantie

Op onze collectie gietijzer..

pots

100 jaar superieur vakmanschap

Rust je keuken uit met de essentials: een Non-Stick Ceramic ondiepe koekenpan van 26 cm, sauspan van 16 cm en 18 cm en een braadpan van 20 cm met deksel. Deze gepolijste set maakt deel uit van onze Signature 3-laagse collectie roestvrij staal en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De set is voorzien van capaciteitsmarkeringen voor eenvoudig meten.
Eigenschappen:
  • De allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies je warmtebron: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

Portugal

Garantie:

Levenslange garantie

SKU:

54812000010001

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Als het zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het RVS-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik van de grill moet er minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van het product gelaten worden.

Schoonmaken:
  • Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.

  • Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.

  • Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

  • Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Rust je keuken uit met de essentials: een Non-Stick Ceramic ondiepe koekenpan van 26 cm, sauspan van 16 cm en 18 cm en een braadpan van 20 cm met deksel. Deze gepolijste set maakt deel uit van onze Signature 3-laagse collectie roestvrij staal en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De set is voorzien van capaciteitsmarkeringen voor eenvoudig meten.
Eigenschappen:
  • De allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies je warmtebron: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

Portugal

Garantie:

Levenslange garantie

SKU:

54812000010001

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Als het zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het RVS-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik van de grill moet er minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van het product gelaten worden.

Schoonmaken:
  • Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.

  • Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.

  • Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

  • Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat