Een koele en romige versie van een bekende favoriet - luchtige geklopte matcha geserveerd met ijsmelk in een mok. Het is licht, verfrissend en prachtig gelaagd. Perfect voor langzaam nippen of een verfrissing op de middag.
INGREDIЁNTEN
- Fruit
Ingrediёnten
Bereidingswijze
Ingrediёnten
- ½ el matchapoeder
- 2 el poedersuiker, gezeefd
- 90 g kokoscrème, gekoeld (de vaste toplaag van de kokoscrème uit blik)
- 500 ml kokosmelk, gekoeld
- Geroosterde, droge kokosnoot, om te serveren
-
Bereidingswijze
-
1Doe de gekoelde kokoscrème in een middelgrote kom en klop tot het zachte pieken krijgt. Voeg het matchapoeder en de poedersuiker toe en klop tot het gecombineerd is.
-
2Vul elke mok met ijs. Verdeel de gekoelde kokosmelk over twee mokken en maak af met de geklopte matcha. Bestrooi met de geroosterde kokosnoot. Dien direct op.