 
                    INGREDIЁNTEN
                                     
                                         - Fruit
        Ingrediёnten
    
    
        Bereidingswijze
    
Ingrediёnten
- 180 g ronde rijst of risottorijst
- 1 liter volle melk of liever nog niet gepasteuriseerde melk
- 1 vanillestokje
- 150 g frambozen
- 2 eetlepels frambozensiroop
- 100 g poedersuiker
- Enkele blaadjes citroenkruid
- 
                            Bereidingswijze
- 
                                1Breng in de braad-/stoofpan de melk aan de kook met het in 2 gespleten vanillestokje.
- 
                                2Giet er, wanneer de melk kookt, de frambozensiroop en de rijst bij.
- 
                                3Laat gedurende 40 min op een zacht vuur koken en roer af en toe om. Laat het deksel een beetje openstaan, zodat de melk niet overkookt.
- 
                                4Voeg er, zodra de rijst gaar is, de poedersuiker en de verse frambozen aan toe. Meng goed en laat nog 5 min op een zacht vuur verder koken.
- 
                                5Laat de rijstepap eerst tot kamertemperatuur afkoelen en plaats de braad-/stoofpan dan afgedekt in de koelkast. Garneer voor het opdienen met enkele blaadjes citroenkruid.
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
                
                
                
                
                
                
	             
	             
	             
	            