444 results
RECEPT
Overheerlijke Gebakken Chocoladetaart
Chocoladetaart is het ultieme en favoriete dessert van velen! Snijd in heerlijke taartpunten en serveer met lichtzure bessen om de chocolade te contrasteren.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
Roodroze Kaneelbroodjes met Sinaasappel
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 1 uur
RECEPT
Roodroze Kaneelbroodjes met Sinaasappel
Deze heerlijke kaneelbroodjes zijn het lekkerst warm uit de oven met een geurige citrussiroop en een sterk kopje thee.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Veganistische Winter Groentesoep
Maak deze soep in grote hoeveelheden en vries het in voor drukke dagen, wetende dat er een verwarmende voedzame maaltijd thuis op u wacht. Het is geweldig voor een winterse reset en de perfecte manier om al uw groenten binnen te krijgen.
WIJ GEBRUIKTEN
Marmite in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Amerikaanse Popovers met Parmezaan
U kunt deze popovers het beste warm uit de oven serveren. Een perfect gerecht voor een winterse zaterdagbrunch of lunch met vrienden. Combineer met een fris koud glas mousserende wijn of met een beetje gerookte zalm en een verse groene salade voor een heerlijke maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekin Stapelbaar in Aardewerk
RECEPT
Hartentaart met citroen
Een frisse lekkernij! Deze hartentaart met citroen is de perfecte traktatie voor bij een kopje thee in de middag.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm "Hart"
Geroosterde eend met sinaasappel en salie
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig
BEREIDINGSTIJD
Meer dan 2 uur
RECEPT
Geroosterde eend met sinaasappel en salie
Voeg een vleugje elegantie toe aan de eettafel met deze knapperige geroosterde eend, geglaceerd met een marmelade van sinaasappels uit Sevilla.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Geroosterde aardappelen met gekonfijte knoflook
Goudkleurige, knapperige aardappelen overgoten met gekonfijte knoflook olijfolie - de enige manier waarop u uw geroosterde aardappelen vanaf nu wilt bereiden!
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Spruitjes met Parmezaan en Knapperig Spek
Gefrituurde spruitjes met spek en kaas zijn het perfecte bijgerecht voor uw volgende gebraad. De restjes kunnen zelfs worden gebruikt om een lekkere gratin te bereiden.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan in RVS Signature met Anti-Aanbaklaag met Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Zalm geglaceerd met cranberry en jeneverbes
Deze eenvoudige maar heerlijke geglazuurde zalm is een ongelooflijk smaakvolle toevoeging aan de kersttafel. Perfect geserveerd met in boter gesauteerde baby prei of een groente naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Perenpudding met gember en kaneel
Dit dessert is een uitstekend alternatief voor de traditionele kerstpudding, gemaakt met gepocheerde peren, verwarmende kruiden en een flinke hoeveelheid verse gember.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Baked Oats met Kokos en Framboos
Begin de ochtend goed met deze heerlijke havermout baked oats, gebakken in onze Mini-Braadpannen. De toppings kunnen natuurlijk aangepast worden naar voorkeur.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
RECEPT
Hartige taart met Heirloom Tomaten en Feta
Met slechts 6 ingrediënten kan deze smakelijke taart in minder dan 30 minuten geserveerd worden voor een lichte lunch of diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag