444 results
RECEPT
Gekarameliseerde Perziktaartje met Bruine Boter
Geniet van vers gebak rechtstreeks uit de oven - beter wordt het niet. Een snel en heerlijk dessert, met een sponsachtige deeglaag en gekarameliseerde perziken die geweldig passen bij koude creme of vla.
RECEPT
Chocoladetruffels op 3 manieren
Eens je zelfgemaakte truffels hebt geproefd koop je ze nooit meer in de winkel. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met unieke smaakcombinaties. Het is ook leuk om cadeau te geven, met onze La Collection Petits Fours-sets.
RECEPT
Amandel en Framboos Skillet-Taart
Dit populaire dessert is ideaal voor een zondagse brunch. Het blijft ook lekker de volgende dag. Snijd in porties en warm een minuut of twee op in de oven, serveer met mascarpone of vanille-ijs.
WIJ GEBRUIKTEN
Skillet Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Griekse Spanakopita-taart
Een ongelooflijk makkelijke doordeweekse maaltijd die ook geweldig is voor grote porties. De restjes zijn de volgende dag heerlijk koud voor de lunch. Maak twee keer zoveel spinazie en vries de helft in voor een volgende keer.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Ruby en Kardemompudding
Geniet van luxueuze eenvoud bij het maken van een heerlijke pudding. Het is niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar ook perfect om voor te bereiden als je vrienden over de vloer krijgt.
RECEPT
Witte Chocolade- en Frambozen Mugcakes uit de Magnetron
Maak het leven eenvoudiger en trakteer jezelf op een magnetrondessert in een paar minuten. Het is leuk, eigenzinnig en perfect voor vrienden of logeerpartijtjes. Serveer het met al je favoriete toppings.
RECEPT
Gebakken Vispakketjes met citroengras en limoen
Geurig citroengras en limoenboter zorgen voor zachte en heerlijke vis. Eventueel kan zeebaars of forel gebruikt worden, waardoor de bereidingstijd met 5 minuten wordt verlengd.
WIJ GEBRUIKTEN
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Tarte Tatin van Prei met Honing en Parmezaanse Kaas
Serveer met een dun plakje gorgonzola-kaas bovenop de tarte tatin, deze zal zacht smelten met de restwarmte. Heerlijk in combinatie met een glas rosé en een lichtgroene salade.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
De ultieme Carrot Cake voor Pasen
Deze cake is heerlijk luchtig en vol met wortelen, ananas, specerijen en noten. De perfecte traktatie om mee te nemen naar jouw paastafel.
RECEPT
Tonijn dichtgeschroeid met Dukkah, Pesto en Sour Cream
Dit recept is perfect voor etentjes in de zomer, omdat de dukkah-korst zowel smaak als textuur bevat en prachtig past bij de levendige pesto van lente-ui. Heerlijk geserveerd met zoete aardappelfrietjes.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
Perzik en Abrikoos Victoria Sponge Cake
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 1 uur
RECEPT
Perzik en Abrikoos Victoria Sponge Cake
Het is moeilijk om een goede Victoria Sponge Cake te weerstaan, en onze moderne versie van dit klassieke dessert is daarop geen uitzondering. Je kunt de verse perziken vervangen door perzik uit blik en het siroop verwarmen totdat deze stroperig wordt. Besprenkel deze siroop over de bovenkant van de taart of bestrijk de cake ermee om een extra dosis smaak toe te voegen.
RECEPT
Runderrollade met herfstgroenten
Een heerlijk rundvleesgebraad dat van tevoren kan worden bereid en in de koelkast kan worden bewaard. De perfecte sunday roast om op tafel te zetten in uw Signature Ovale Braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer