Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
De combinatie van pure chocolade en rode wijn zorgt voor een luxueus zachte pot de crème. De basis voor een zijdezachte textuur bestaat uit twee delen: het langzaam inbinden van eigeel met hete room en vervolgens het bakken in de cocottes in water om een zachte, gelijkmatige warmte te bereiken. Dit decadent dessert is de perfecte afsluiter van jouw volgende diner. De pot de crème kan tot twee dagen van tevoren worden bereid, het enige wat je na het diner nog hoeft te doen is een beetje slagroom toevoegen en ervan te genieten.
Deze gevulde schelpen zijn geïnspireerd op het klassieke Romeinse pastagerecht cacio e pepe, met een zijdezachte rijke roomsaus van Pecorino-Romano en zwarte peper. In deze versie worden jumbopastaschelpen eerst gevuld met een ricottamengsel, en vervolgens in een rijke roomsaus gelegd om nog meer in te dikken in een rechthoekige ovenschaal van aardewerk. Serveer met een verse tuinsalade voor een heerlijk eenvoudig en decadent diner van oven tot tafel.
Deze hartvormige ramekins zijn duidelijk met liefde gemaakt. Ze zijn ideaal voor kleine toetjes, voorgerechtjes, tapas, tussendoortjes of lekkere hapjes. Ze zien er prachtig uit en zijn superveelzijdig: u kunt ze voor de grill, de oven en de magnetron gebruiken en ze kunnen in de koelkast of de vriezer.
Eigenschappen:
Altijd goed: ons aardewerk met glazuurlaag is krasbestendig en eenvoudig te reinigen.
Perfect vervaardigd: ons aardewerk is gemaakt van speciale klei, behoudt een gelijkmatige temperatuur en is uitzonderlijk sterk en duurzaam.
Een modern icoon: Met het kenmerkende ontwerp met drie ringen past dit product bij onze karakteristieke gietijzeren pannen, waardoor hij perfect in uw huidige Le Creuset-collectie past.
Gebruik hem warm of koud: ons aardewerk is thermoresistent van -23°C tot +260°C.
Eenvoudig op te bergen: ons stapelbare assortiment is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden opgeborgen.
Materiaal:
Aardewerk
Vervaardigd in:
Thailand
Garantie:
10 Jaar
SKU:
79082307770000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Temperatuurbereik:
-23℃ tot 260℃
Opbergen:
Kan in de vriezer
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 6,5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.
Bedek in de magnetron alleen de bovenkant van het product.
De handgrepen kunnen na lange tijd in de magnetron heet worden.
Plaats een bevroren gerecht niet in een voorverwarmde oven. Plaats het in plaats daarvan in een koude oven, stel de temperatuur in en laat de twee samen opwarmen.
Controleer voor het opdienen altijd of het voedsel warm is.
Als u een gerecht wilt verwarmen dat op kamertemperatuur is, verwarm uw oven dan niet voor boven de 205°C (dat is 400°F).
Wilt u vloeistof toevoegen aan een gerecht in de oven? Haal de schaal dan uit de oven en laat hem eerst een paar minuten afkoelen.
Schoonmaken:
Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt.
Was en droog hem met de hand. Of plaats uw aardewerk een volledige cyclus in de vaatwasmachine.
Grill
Magnetron
Oven
ACDE
11
11.26.211.50.3
Opmerking:
A = Breedte;
C = Hoogte;
D = Lengte;
E = Inhoud;
Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.
Deze hartvormige ramekins zijn duidelijk met liefde gemaakt. Ze zijn ideaal voor kleine toetjes, voorgerechtjes, tapas, tussendoortjes of lekkere hapjes. Ze zien er prachtig uit en zijn superveelzijdig: u kunt ze voor de grill, de oven en de magnetron gebruiken en ze kunnen in de koelkast of de vriezer.
Eigenschappen:
Altijd goed: ons aardewerk met glazuurlaag is krasbestendig en eenvoudig te reinigen.
Perfect vervaardigd: ons aardewerk is gemaakt van speciale klei, behoudt een gelijkmatige temperatuur en is uitzonderlijk sterk en duurzaam.
Een modern icoon: Met het kenmerkende ontwerp met drie ringen past dit product bij onze karakteristieke gietijzeren pannen, waardoor hij perfect in uw huidige Le Creuset-collectie past.
Gebruik hem warm of koud: ons aardewerk is thermoresistent van -23°C tot +260°C.
Eenvoudig op te bergen: ons stapelbare assortiment is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden opgeborgen.
Materiaal:
Aardewerk
Vervaardigd in:
Thailand
Garantie:
10 Jaar
SKU:
79082307770000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Temperatuurbereik:
-23℃ tot 260℃
Opbergen:
Kan in de vriezer
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 6,5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.
Bedek in de magnetron alleen de bovenkant van het product.
De handgrepen kunnen na lange tijd in de magnetron heet worden.
Plaats een bevroren gerecht niet in een voorverwarmde oven. Plaats het in plaats daarvan in een koude oven, stel de temperatuur in en laat de twee samen opwarmen.
Controleer voor het opdienen altijd of het voedsel warm is.
Als u een gerecht wilt verwarmen dat op kamertemperatuur is, verwarm uw oven dan niet voor boven de 205°C (dat is 400°F).
Wilt u vloeistof toevoegen aan een gerecht in de oven? Haal de schaal dan uit de oven en laat hem eerst een paar minuten afkoelen.
Schoonmaken:
Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt.
Was en droog hem met de hand. Of plaats uw aardewerk een volledige cyclus in de vaatwasmachine.
Grill
Magnetron
Oven
ACDE
11
11.26.211.50.3
Opmerking:
A = Breedte;
C = Hoogte;
D = Lengte;
E = Inhoud;
Alle afmetingen worden weergegeven in cm, behalve de inhoud, die wordt weergegeven in liters.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.