SS0327
SS0327
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS

Pinch to zoom

Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS

€ 655,00
Prijs incl. btw
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Pannenset Essential 4-Delig in 3-ply RVS
Wijzigen
€ 655,00
Prijs incl. btw
delivery

Gratis levering

Voor alle bestellingen boven €50

calendar

Levenslange garantie

Op onze collectie gietijzer..

pots

100 jaar superieur vakmanschap

Eer het vakmanschap van koken, met deze essentiële 3-laagse roestvrijstalen set, inclusief een Non-Stick Ceramic 24 cm koekenpan ,16 cm/18 cm sauspan en 20 cm diepe braadpan. Hoewel de meerlaagse constructie van basis tot rand snelle, gelijkmatige verwarming biedt, blijven de handgrepen koel op de kookplaat voor eenvoudig manoeuvreren. Een geborstelde afwerking zorgt voor een mooie touch.
Eigenschappen:
  • De allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw warmtebron: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

India

Garantie:

10 Jaar

SKU:

53091000010000

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

  • Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik van de grill moet er minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van het product gelaten worden.

Schoonmaken:
  • Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat je het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Eer het vakmanschap van koken, met deze essentiële 3-laagse roestvrijstalen set, inclusief een Non-Stick Ceramic 24 cm koekenpan ,16 cm/18 cm sauspan en 20 cm diepe braadpan. Hoewel de meerlaagse constructie van basis tot rand snelle, gelijkmatige verwarming biedt, blijven de handgrepen koel op de kookplaat voor eenvoudig manoeuvreren. Een geborstelde afwerking zorgt voor een mooie touch.
Eigenschappen:
  • De allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw warmtebron: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal:

RVS

Vervaardigd in:

India

Garantie:

10 Jaar

SKU:

53091000010000

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik:
  • Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)

  • Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

  • Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.

Koken:
  • Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

  • Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.

  • Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

  • Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

  • Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

  • Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

  • Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

  • Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van de oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

  • Bij gebruik van de grill moet er minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van het product gelaten worden.

Schoonmaken:
  • Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat je het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat