Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
De combinatie van pure chocolade en rode wijn zorgt voor een luxueus zachte pot de crème. De basis voor een zijdezachte textuur bestaat uit twee delen: het langzaam inbinden van eigeel met hete room en vervolgens het bakken in de cocottes in water om een zachte, gelijkmatige warmte te bereiken. Dit decadent dessert is de perfecte afsluiter van jouw volgende diner. De pot de crème kan tot twee dagen van tevoren worden bereid, het enige wat je na het diner nog hoeft te doen is een beetje slagroom toevoegen en ervan te genieten.
Deze gevulde schelpen zijn geïnspireerd op het klassieke Romeinse pastagerecht cacio e pepe, met een zijdezachte rijke roomsaus van Pecorino-Romano en zwarte peper. In deze versie worden jumbopastaschelpen eerst gevuld met een ricottamengsel, en vervolgens in een rijke roomsaus gelegd om nog meer in te dikken in een rechthoekige ovenschaal van aardewerk. Serveer met een verse tuinsalade voor een heerlijk eenvoudig en decadent diner van oven tot tafel.
Met een 2-laagse keramische coating aan de binnenkant en een meerlaagse constructie verdeelt onze Essential 3-laagse roestvrijstalen braadpannen niet-plakkerig de warmte gelijkmatig en geeft het voedsel gemakkelijk vrij. Deze set bevat een pan van 24 cm en 28 cm, waardoor het ideaal is voor het perfect bereiden van voedsel dat de neiging heeft te plakken.
Eigenschappen:
3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
RVS
Vervaardigd in:
India
Garantie:
10 Jaar
SKU:
53088000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Opbergen:
Kan in de vriezer
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.
Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren je om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.
Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.
Schoonmaken:
Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.
Grill
Oven
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Met een 2-laagse keramische coating aan de binnenkant en een meerlaagse constructie verdeelt onze Essential 3-laagse roestvrijstalen braadpannen niet-plakkerig de warmte gelijkmatig en geeft het voedsel gemakkelijk vrij. Deze set bevat een pan van 24 cm en 28 cm, waardoor het ideaal is voor het perfect bereiden van voedsel dat de neiging heeft te plakken.
Eigenschappen:
3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
RVS
Vervaardigd in:
India
Garantie:
10 Jaar
SKU:
53088000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Opbergen:
Kan in de vriezer
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.
Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren je om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat jouw eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.
Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.
Schoonmaken:
Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.