Vier de overvloed van de zee met deze rijkelijke zeevruchtenrisotto, bezaaid met heerlijke stukken kreeft en koningskrab. De kreeft en krab worden eerst gekookt in de schaal, verrijkt met witte wijn en aromatische venkel, waardoor een geurige visbouillon ontstaat die vervolgens wordt gebruikt om een eenvoudig stijlvolle risotto te maken. De sappige tomaten, verse kruiden en stukken schaaldieren geven de risotto een hartige zomerse smaak.
Hartig, umami porcinipoeder - porcini, ook wel eekhoorntjesbrood, is het geheim van deze overheerlijke short ribs, een smaakvol voorgerecht dat zeker indruk zal maken, maar gemakkelijk van tevoren kan worden gemaakt. De gevulde short ribs worden gestoofd in rode wijn en bouillon tot ze heerlijk mals zijn. Voor het serveren worden ze gegarneerd met een romig mengsel van knoflook en gesauteerde champignons. Serveer de ribs met aardappelpuree, polenta of zelfs zachte gnocchi om optimaal van de porcinisaus te genieten.
De combinatie van pure chocolade en rode wijn zorgt voor een luxueus zachte pot de crème. De basis voor een zijdezachte textuur bestaat uit twee delen: het langzaam inbinden van eigeel met hete room en vervolgens het bakken in de cocottes in water om een zachte, gelijkmatige warmte te bereiken. Dit decadent dessert is de perfecte afsluiter van jouw volgende diner. De pot de crème kan tot twee dagen van tevoren worden bereid, het enige wat je na het diner nog hoeft te doen is een beetje slagroom toevoegen en ervan te genieten.
Deze gevulde schelpen zijn geïnspireerd op het klassieke Romeinse pastagerecht cacio e pepe, met een zijdezachte rijke roomsaus van Pecorino-Romano en zwarte peper. In deze versie worden jumbopastaschelpen eerst gevuld met een ricottamengsel, en vervolgens in een rijke roomsaus gelegd om nog meer in te dikken in een rechthoekige ovenschaal van aardewerk. Serveer met een verse tuinsalade voor een heerlijk eenvoudig en decadent diner van oven tot tafel.
Bereid jouw keuken voor op moeiteloos succes met ons kookgerei met anti-aanbaklaag. Deze set van 3 bevat een steelpan van 16 cm met tuit, een koekenpan van 18 cm met deksel en een ovenschotel van 20 cm met deksel. Met onze beste anti-aanbaklaag ooit, garanderen deze items een leven lang topprestaties.
Eigenschappen:
Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.
Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.
Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in de keuken aanwezig te zijn.
Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
Hard geanodiseerd gesmeed aluminium
Vervaardigd in:
China
Garantie:
Levenslange garantie
SKU:
51850000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het magebruikt of niet ruw worden g over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik van de grill moet er altijd minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product gelaten worden.
Schoonmaken:
Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Grill
Oven
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Bereid jouw keuken voor op moeiteloos succes met ons kookgerei met anti-aanbaklaag. Deze set van 3 bevat een steelpan van 16 cm met tuit, een koekenpan van 18 cm met deksel en een ovenschotel van 20 cm met deksel. Met onze beste anti-aanbaklaag ooit, garanderen deze items een leven lang topprestaties.
Eigenschappen:
Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.
Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.
Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in de keuken aanwezig te zijn.
Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.
Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.
Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle warmtebronnen en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.
Materiaal:
Hard geanodiseerd gesmeed aluminium
Vervaardigd in:
China
Garantie:
Levenslange garantie
SKU:
51850000010000
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Onderhoud
Vaatwasmachinebestendig
Voor het eerste gebruik:
Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat je de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was jouw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, spoel en droog vervolgens goed af.
Koken:
Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het magebruikt of niet ruw worden g over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende blenders, mixers, messen of scherpe keukenhulpmiddelen in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.
Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.
Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart jouw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.
Verwarm het product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens het voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.
Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.
Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.
Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.
Plaats het product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats het product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.
Bij gebruik van de grill moet er altijd minstens 5 cm ruimte tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product gelaten worden.
Schoonmaken:
Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt.
Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.