INGREDIЁNTEN
                                     
                                         - Fruit
 
        Ingrediёnten
    
    
        Bereidingswijze
    
Ingrediёnten
- 150 g frambozen
 - 4 eiwitten
 - 150 g vloeibare room
 - 100 g moes van rode vruchten
 - 150 g suiker
 
- 
                            
Bereidingswijze
 - 
                                1Maak een coulis van rode vruchten met de vruchtenmoes en 100 g suiker door alles op een zacht vuur te mengen in een steelpan van Le Creuset tot u een stroperig geheel krijgt.
 - 
                                2Laat indikken tot het geheel stroperig wordt.
 - 
                                3Begin met het eiwit op te kloppen met een klopper. Zodra het eiwit een schuim wordt, brengt u de coulis stap voor stap tot 110 °C (gebruik een thermometer).
 - 
                                4Blijf het eiwit kloppen met de coulis tegen een hogere snelheid om het eiwit dikker te maken.
 - 
                                5Stop zodra het schuim stevig wordt en mooi glanst.
 - 
                                6Maak uw slagroom door de vloeibare room op te kloppen met 50 g suiker. Voeg nu voorzichtig de slagroom toe.
 - 
                                7Giet het mengsel in de schaaltjes waar van de randen licht werden ingevet met boter om het manchet van het bakpapier er goed aan te laten vasthechten.
 - 
                                8Plaats ten minste 4 uur in de diepvriezer.